Zaterdag 5 oktober geeft volkszanger Danny van Ingen zijn eerste solo concert in Poppodium P60. Hij houdt dan ook zijn eerste single ten doop en die met zijn live-band ten gehore brengen. Naast zijn solowerk komen ook de beste Nederlandstalige hits voorbij.

Van Ingen begon twee jaar geleden met het zingen. Na een moeilijke periode kon hij zijn gevoel kwijt in de muziek. Hij deed mee aan verschillende Landelijke Talentenjachten. In P60 zingt hij covers van Marco Borsato, Rene Froger, Bløf, Andre Hazes en andere Nederlandstalige klassiekers.

Bryan Stricker

De avond zal worden afgetrapt door Bryan Stricker, die al een aantal jaren  aan de weg timmert  en vorig jaar de winnaar werd van de ´Jantjes Verjaardag Talentenjacht´

Tickets: http://www.ticketmaster.nl/event/241031?brand=nl_P60

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.