Er komen twee bijeenkomsten over kinderen met een lastig gedrag op een sportclub. Die worden georganiseerd door AmstelveenSport, De Sportpedagoog en Team Sportservice. Data: dinsdagen 17 september en 5 november van 19.30 tot 21.00 uur. Locatie: Nieuwe Bankrashal, Pandora 3.

Op elke sportclub zitten wel kinderen die net even anders zijn dan de rest, bijvoorbeeld slecht luisteren, aansluiting missen met de groep of juist niet van elkaar af kunnen blijven of pesten, c.q. gepest worden. Om te leren hoe als trainer met hen om te gaan zijn de bijeenkomsten bedoeld.  De workshops zijn bedoeld voor trainers / coaches van sportverenigingen uit Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer die te maken hebben met lastig gedrag. In de meetings wordt ingegaan op diverse vormen van lastig gedrag, is een combinatie van theorie en praktijk en geeft trainers handvatten om beter om te gaan met kinderen met een lastig gedrag.

Opgeven kan bij Iris Meertens via info@amstelveensport.nl onder vermelding van naam, e-mailadres en telefoonnummer, tot uiterlijk 7 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.