Wie er twee tientjes voor over heeft (leden betalen trouwens de helft) kan deze zomer een cursus schrijven volgen bij de bibliotheek aan het Stadshart (3 augustus) en bij die in Aalsmeer (27 juli). Het schrijven start beide zaterdagen om 11:00 uur en duurt tot 12:30 uur.

Schrijven is een prachtige manier om gedachten op een rij te zetten of een mooi verhaal te vertellen, vindt de bieb. Mensen die van schrijven houden weten niet altijd direct waar ze moeten beginnen en daarom heeft de Bibliotheek Amstelland de Zomer Schrijftafel in het leven geroepen.

Intuïtief

Samen met zo’n tien andere schrijfliefhebbers gaan deelnemers aan de slag met een aantal korte opdrachten, met het doel zich los te maken van wat er in hen omgaat. Het gaat aan de schrijftafel niet om spelling, stijl of grammatica. De deelnemers schrijven vanuit hun hart. Een vorm van schrijven die ook wel mindfull of intuïtief schrijven wordt genoemd.

Tussen het schrijven door krijgen de deelnemers de kans uit eigen werk voor te dragen. Zo krijgt iedereen een leuk inkijkje in hoe de andere deelnemers de opdrachten interpreteren. Een plekje aan de Zomer Schrijftafel reserveren kan via www.debibliotheekamstelland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.