In de categorie kleinschalige locaties binnen de provincie Noord-Holland blijkt Music Meeting Lounge, op de hoek van de Badlaan en de Dorpsstraat, op basis van reviews een Provincie Award te hebben gekregen. Voor € 450 oer dagdeel en € 750 per dag kan men er voor 20 tot 30 personen een vergaderruimte huren. Als het om een staande borrel gaat, kunnen er ongeveer 80 mensen terecht.

Music Meeting Lounge kreeg op basis van reviews gemiddeld een rapportcijfer van 9,3 in de categorie S (small). De award werd uitgereikt door MeetingReview, een organisatie die zelf overigens bemiddelt in vergaderruimten

Platencollectie

In januari 2018 opende Marianne Kuiper de deuren van de Music Meeting Lounge in het Oude Dorp. Zij combineerde haar vergaderruimte met een (vinyl) platencollectie die zij van haar vader erfde. Daarmee speelde zij in op de steeds toenemende vraag naar vergaderlocaties die iets speciaals te bieden hebben.

De Music Meeting Lounge is een locatie met, behalve de inrichting, ook een dakterras en catering. De slogan “Don’t You Forget About Me!’ is de link naar een favoriete song uit de collectie van Marianne’s vader, en tevens de link naar het karakter van deze locatie. Volgens het bedrijf zelf is de prijs een bevestiging van de missie de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. De Music Meeting Lounge is onderdeel van Efficient Hotel Partner en steunt de Stichting Alzheimer Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.