Ooit was de Rabobank de lokale bank met veel vestigingen in Amstelveen. Dat is al lang niet meer zo en er kwam ook een regionale fusie, waardoor de Rabobank Amstel & Vecht ontstond. Het team van het laatste filiaal aan de Van der Hooplaan verhuist in september ook naar het hoofdkantoor aan de Van Heuven Goedhartlaan 7, gevestigd in de Parktoren. Er zijn dan geen bijkantoren meer.

Alle automaten, zoals de geld- en sealbagautomaat, blijven wel op de Van der Hooplaan achter.  “Voor klanten die geld willen opnemen of ondernemers die geld willen afstorten, verandert er niets”, zegt de bank. Maar voor service en financieel advies met de klant naar de nieuwe locatie.

Eén dak

“Met het onder één dak samenvoegen van alle adviesdiensten kunnen we klanten nog beter helpen met vragen die ze ons stellen”, zegt manager Financieel Advies Marcel Ruikers. “Het pand waar we nu de laatste hand aan leggen is niet alleen centraal gelegen op loopafstand van het Stadshart en OV, maar ook comfortabel ingericht en voorzien van genoeg spreekkamers.”

De openingstijden van financieel adviescentrum aan de Van Heuven Goedhartlaan 7 blijven hetzelfde. Voor een afspraak kan men binnen en buiten openingstijden terecht.

Kijk op onze website, https://www.rabobank.nl/lokale-bank/amstel-en-vecht/ voor de meest actuele informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.