Voor het eerst werden maandag diploma’s uitgedeeld bij de School of Understanding, waar men zegt kinderen op de voeden tot hedendaagse wereldburgers. Onderwijswethouder Frank Berkhout was er bij toen de eerste leerlingen van groep 8 dat kregen, bij de afsluiting van het schooljaar.

Frank Berkhout sprak met de kinderen over vakantieplannen en de verwachtingen voor de middelbare school. En zijn kregen van hem een boekenbon cadeau, om een leuk vakantieboek mee uit te kunnen zoeken. De school werd enkele jaren geleden in Amstelveen geopend, nadat gebleken was dat er voldoende interesse voor bestond.

1 REACTIE

  1. Pardon! Misschien een beetje kinderachtig, maar waarom de kinderen van die school wel een boekenbon en de rest van de 8e groepers in Amstelveen niet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.