Poppenkast in Bovenkerk. Op het traditionele zomerfeest in het Urbanuspark op zaterdag 6 juli (15.00 tot 20.00 uur) komt een poppentheater. En het Bewonersplatform Bovenkerk vier er het 25-jarig bestaan. De eerste voorstelling van het poppenspel begint rond drie uur en de tweede voorstelling rond vier uur.

Het Bewonersplatform twijfelde enorm of er een leuk kinderfeest ergens in Bovenkerk gevierd kan worden, zegt het. Maar tenslotte kwam het tot de conclusie dat het eigenlijk niet beter kon dan tijdens het zomerfeest. “In het Urbanuspark is een mooie plek voor een kindertheater. Poppentheater is een beetje een vergeten kinderfeest.”

De poppenspeler komt met zijn poppen en muziek naar Bovenkerk. De poppenkast wordt opgebouwd en langzaam kunnen de kinderen zien wat er gaat gebeuren. De poppenspeler verteld waar het verhaal over gaat en verdwijnt na het zingen van een paar liedjes in de poppenkast. De toegang is gratis wegens het 25-jarig bestaan van het Bewonersplatform Bovenkerk.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.