Met een première op zaterdag 6 juli (try outs van 2 t/m 5 juli), is de voorstelling ‘De Drie Musketiers’ van 2 t/m 27 juli en van 13 t/m 31 augustus te zien in het Bostheater (Amsterdamse  Bos). Theatergroep De Warme Winkel trekt alle registers open om het verhaal met de bekende helden van Alexandre Dumas, fris op te dienen in het openluchttheater.

Slapstick en spektakel vechten om aandacht als de acteurs de degens kruisen en legers figuranten een virtuoze dood tegemoet gaan. De Drie Musketiers staan al meer dan een eeuw symbool voor tomeloze moed en hadden een eergevoel dat de F-side doet blozen. Ze keken ook niet op van een dode meer of minder…

Decor van bomen

Het Bostheater is een theater waar elke avond weer het bos, de lichtjes en schaduwen van de bomen een uniek decor vormen. Voor de zomerproductie werkt het Bostheater jaarlijks samen met Internationaal Theater Amsterdam en een wisselend gerenommeerd theatergezelschap. Dit seizoen is dat dus  De Warme Winkel.

Warme Winkel
Dat gezelschap is groot geworden met locatietheater, maar inmiddels al jaren te vinden in schouwburgen en op festivals in binnen- en buitenland. In een zoektocht naar verdieping stuit het vaak eerst op de lach om vervolgens te belanden in een eclectische montage van verrijkende inzichten en ongepolijste humor.

 ITA
Internationaal Theater Amsterdam (ITA) is sinds 2017 aan de grote zomerproductie in het Amsterdamse Bostheater verbonden, om samen mooie voorstellingen onder de sterrenhemel te produceren. De gezelschappen die ’s zomers meewerken aan de theatervoorstelling in het Amsterdamse Bos zijn regelmatig ook door het jaar heen in de Stadsschouwburg te bewonderen. Meer informatie over de samenwerking tussen ITA en het Bostheater

35 jaar
Het Amsterdamse Bostheater is al 35 jaar het stralend middelpunt van de zomer. Iedereen kan er genieten van theater en concerten
De voorstelling is te zien vanaf 2 t/m 27 juli en 13 t/m 31 augustus in het
Meer informatie: bostheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.