Twaalf bedrijven zijn genomineerd voor de verkiezing Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019-2020. Zij werden geselecteerd uit 41 aanmeldingen voor die onderscheiding. Een werkgroep, waarvan vertegenwoordigster Margriet Rienks van Boekhandel Libris Venstra (de eerste Amstelveense ondernemer van het jaar) deel uitmaakte, heeft de selectie gemaakt.

De deelnemers zijn genomineerd in vier afzonderlijke categorieën: Startups (beginnende ondernemingen dus), meer en minder dan vijftig fte. De focus ligt overigens voor de gehele wedstrijd op het MKB. De deelnemers gaan dus door naar de finale. Het is de tweede keer dat de Amstelveense Ondernemer van het Jaar wordt gekozen, een initiatief van Ondernemersvereniging Amstelveen en de gemeente.

Dossiers

Margriet Rienks

Margriet Rienks: “Hard gewerkt met het selectieteam, dossiers bestudeerd, websites bekeken, was geweldig om te doen. Wordt een moeilijke keus voor de jury.” Die jury, met de wethouder Floor Gordon van Economische Zaken aan boord, bepaald woe de ‘overal’ Ondernemer van het Jaar wordt, zoals Venstra vorige keer. In de diverse categorieën kan iedere burger zijn stem uitbrengen. Het bedrijf dat de meeste stemmen krijgt wint. Van de twaalf vallen er overigens nog twee af, want alleen de tien bedrijven met de meeste stemmen gaan door.

Genomineerd in de categorie Startup: ANNA Amstelveen, Digital Wizards en
RobotWise.

Genomineerd in de categorie ZZP: AKER uitvaarten van Eva de la Mar;
Anja de Die Coaching & Training  van Anja de Die en Buro Acting van Rinco van der Baan.

In de categorie MKB tot 50 fte: AVB Language Group, DAY Foodbar en
Koudijs. En in de categorie MKB vanaf 50 fte: Kragtwijk Catering / Langerhuize, Bangroep (Volvo) en MPG.

Van 1 juli tot 1 november af kan men online stemmen op zijn favoriete onderneming via www.ovhj-amstelveen.nl/publieksprijs.

1 REACTIE

  1. Krijgen we ook eens een verkiezing tot werknemer van het jaar. Iemand, die bijvoorbeeld iets zeer nieuws heeft bedacht, want menige ondernemer is ook als een vis op het droge als hij geen goede werknemers heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.