De SP is op de maandagen 24 juni en 28 juli van 19.00 tot 20.00 uur in De Meent aan Orion 3. Dat zijn weer de laatste maandagen van de maand en men kan dan met de fractie in de gemeenteraad en andere leden van de partij komen praten.

Met vragen, klachten en suggesties kan men de Amstelveense volksvertegenwoordigers, onder het genot van een hapje en een drankje, spreken.

Ook medewerkers van de SP-Hulpdienst zijn aanwezig. Zij kunnen veel vragen beantwoorden en eventueel een vervolgafspraak maken. “Het belangrijkste is dat iedereen met elkaar van gedachten kan wisselen over diverse onderwerpen in een ontspannen sfeer”, zegt SP-raadslid Marina Casadei. “Het is dus allemaal heel informeel.” Aanmelden hoeft dan ook niet.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.