De eerste 5000 St. Urbanus Chocolade Repen voor de wederopbouw van de kerk zijn verkocht. De stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus is blij verrast dat nu al met al de vrijwilligers deze mijlpaal bereikt is. (Foto: amstelveenweb.com).

“Dat geeft ons zoveel vertrouwen dat we nog een tweede serie van 5000 repen hebben besteld”, meldt zij. Door alle acties is er al ruim 200.000 euro bijeen gebracht. De stichting laat weten dat binnenkort aan het nieuwe dak van de kerk begonnen wordt.

Toren

Voor de chocolade zijn er zaterdag 22 juni twee extra verkooppunten van St. Urbanus Chocolade repen. Het eerste is bij de zogenoemde ‘open toren dag’ bij de Urbanus kerk van tien uur tot vier uur en het tweede bij voetbal vereniging  RODA 23 op het Horeca voetbal toernooi van elf uur tot vijf uur. Men is bij beide dus welkom.

Een van de sponsors heeft geholpen een film te maken om de St. Urbanus Chocolade te promoten. Men ziet op de film de kerk voor, tijdens en na de brand. Met prachtige muziek en zang. Die is de bekijken via de site www.helponsuitdebrand.com

Info actie: chocolade@helponsuitdebrand.com

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.