Voor de vijfde keer wordt zaterdag 6 juli (15.00 uur) een zomerfeest in Bovenkerk gehouden, in het Urbanuspark. Er is weer een braderie en iedereen kan meedoen aan de taartenbakwedstrijd ‘Heel Bovenkerk Bakt’. Het programma eindigt om 20:00 uur. 

Een afwisselend programma kenmerkt volgens de organisatoren de jubileumeditie. Er komen diverse bands optreden. Ook voor kinderen zijn er activiteiten en er is een springkussen. Er is voorts weer een Rad van Fortuin en met kan volop eten en drinken. Voor ijsliefhebbers komt de Bovenkerkse ijscoman Lex Koot langs met zijn ijskar. Echte zoetekauwen kunnen taarten proeven bij de Heel Bovenkerk Bakt-tent.

Kraam huren.

Iedereen kan een kraam huren op de Bovenkerkse braderie. Bedrijven, maar ook particulieren zijn welkom. De kosten bedragen € 20,00 per kraam. Mail voor meer informatie naar: lex.koot@ziggo.nl .

Aanmelden bakwedstrijd. 

Amateurbakkers die willen meedoen aan Heel Bovenkerk Bakt, kunnen zich ook bij hem aanmelden. Deelnemers kunnen op 6 juli hun baksel tussen 13:30 en 14:00 uur aanleveren in de tent in het Urbanuspark. De jury bestaat uit de bakkers van Banketbakkerij Arnold Cornelis (Van der Hooplaan 151A in Amstelveen). Aan het eind van de middag, rond de klok van 18:00 uur, wordt bekend gemaakt wie zich dit jaar de winnaar van ‘Heel Bovenkerk Bakt’ mag noemen. Die krijgt de beker.

Programma

-13:30 – 14:00 uur: deelnemers Heel Bovenkerk Bakt kunnen hun taart inleveren in de tent in het Urbanuspark; 15:00 uur: start zomerfeest en braderie; 18:00 uur: prijsuitreiking Heel Bovenkerk Bakt; 20:00 uur: einde Zomerfeest Bovenkerk.

Volg voor meer informatie over Zomerfeest Bovenkerk de berichtgeving op Facebook en/of Twitter (@Bovenkerk_feest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.