Het Duo Melange speelt zondag 16 juni om 15.00 uur in het openluchttheater Elsrijk het stuk ‘Timbo en de waterslang’, speciaal voor kinderen. Acteur Bram leest voor en Anne en Melanie begeleiden het verhaal op hun violen. Als het verhaal spannend is, is de muziek ook spannend. De voorstelling duurt ongeveer drie kwartier.

Kleurrijke tekeningen illustreren het verhaal. Op een speelse manier leren kinderen kennis maken met klassieke muziek en de verschillende emoties die muziek kan uitdragen.

Afrika

Timbo is een olifant uit het snikhete Afrika, waar hij leeft in een fijne kudde. Omdat het water op is, besluit hij naar het verre Noorden te reizen. Onderweg beleeft hij allerlei avonturen en sluit hij vriendschap met Pedro, de eerste mens die hij in de noordelijke landen tegenkomt. In het dorp van Pedro is volop water en Timbo’s vriend bedenkt een plan dat alle olifanten in Afrika aan water moet helpen. Dan begint Timbo aan de terugreis, maar die zit vol gevaren. Het theater is open om 14.30 uur en kaarten kosten € 5, aan de zaal.Houders van een Amstelveen- / Aalsmeerpas krijgen korting.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.