Er wordt zondag 16 juni (10.00 tot 11.30 uur), op Vaderdag dus, een Oecumenische Vaderdagdienst in het Openluchttheater van Stadsdorp Elsrijk gehouden. Daarin gaan ds. Sieb Lanser van de erbij gelegen Kruiskerk en voorganger Ron Weeda van het Apostolisch Genootschap Amstelveen voor.

De viering staat in het teken van Vaderdag, liefde, trouw en duurzaamheid in relaties. Het Openluchttheater Elsrijk is voor deze bijeenkomst vrij toegankelijk. In geval van regen wordt uitgeweken naar de Kruiskerk, Van der Veerelaan 30a. Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl.

Stop Kinderarmoede

Donaties zijn mogelijk en komen ten goede van “Stichting Stop Kinderarmoede”.  Deze stichting zorgt dat kinderen van voedselbanken kleding krijgen waardoor zij er ook bij kunnen horen.

Tijdens de dienst zijn er voor jonge kinderen aparte activiteiten in het wijkpark. De muzikale begeleiding van de dienst wordt verzorgd door een koor bestaande uit leden van de cantorij van de Kruiskerk en leden van het zangkoor van het Apostolisch Genootschap.

Het Openluchttheater ligt aan de Ruwiellaan 20. De toegang tot de dienst is gratis. De collecte is bestemd voor de stichting STOP kinderarmoede (www.stichtingstop.com). Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Kruiskerk aan de Van der Veerelaan 30a. Na de oecumenische Vaderdagdienst is er om 12.00 uur een koffieconcert in de Kruiskerk. Ook daar is iedereen van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.