‘Unexpected Wheels’ heet het old timers evenement dat morgen (zaterdag 1 juni) wordt gehouden in het Stadshart. Het is dus een show met veel oud, klassieke auto’s. Beroemde merken als Ferrari, Porsche en Cadillac zij er te zien. Klassieke beauty’s en racemonsters.

Dit is de tweede keer dat het evenement in het Stadshart plaats vindt. Vorig jaar kwamen er volgens de organisatoren 60.000 bezoekers naar het hart van de stad. Carrera Racing is er van  12:00 tot 16:00 uur met een XL Carrera Racebaan en met een Area met bestuurbare Mario auto’s. Het is volgens het winkelcentrum een evenement voor het hele gezin. De eigenaren van de auto’s maken kans op een prijs in diverse categorieën. Vast onderdeel van de show is de 75 kilometer lange tourrit, waarvoor om 08.45 uur wordt weggereden. Start en finish zijn op het Stadsplein. Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

Spektakel

Manager Ben Verheijen van het winkelcentrum zegt dat het weer een autospektakel van jewelste wordt. “De tourrit komt langs onverwachte mooi stukjes West-Nederland waarbij deelnemers een typisch Oud Hollands panorama kunnen bewonderen. Tot slot is er live muziek, diverse foodtrucks en zijn er kinderactiviteiten in samenwerking met Carrera Racing en Nintendo. Het kindertreintje rijdt het hele weekend door het Stadshart en kinderen mogen plaatsnemen in een bijzondere klassieker.”

Programma 

Het Fietshuys biedt de mogelijkheid verschillende elektrische fietsen te proberen. Bezoekers kunnen kennis maken met verschillende merken zoals QWIC, BSP en KLEVER. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen deelnemen en kans maken op een Carrera Racebaan t.w.v. €70 als zij de snelste tijd neerzetten. Alle opbrengsten gaan naar Stichting Kinderen Kankervrij. Het programma ziet er als volgt uit: 08:45 – 09:45 uur: Start tourrit eerste equipes; 10:00 – 18:00 uur: diverse activiteiten Stadshart Amstelveen; 10:00 – 17:00 uur: Nintendo Gaming Experience; 10:00 – 18:00 uur: Testritten elektrische fietsen door Het Fietshuys; 11:00 – 12:00 uur: Finish tourrit; 12:00 – 16:00 uur: Carrera Racing met elektrisch bestuurbare auto’s; 12:00 – 16:00 uur: Unexpected Wheels programma Stadsplein Amstelveen; 16:30 uur: Prijsuitreiking door de jury

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.