Over de toegankelijkheid en openheid van de wijkvoorzieningen in Keizer Karelpark gaat de netwerkbijeenkomst die woensdag 19 juni (16.00 uur) wordt gehouden in het gebouw van Participe aan de aan de Kastanjelaan 21. Diverse organisaties in de wijk organiseren de Netwerkbijeenkomst gezamenlijk.

Een panel, waarin afgevaardigden van verschillende wijkvoorzieningen, gaat onder voorzitterschap van Marianne Matser in discussie met het publiek over de toegankelijkheid daarvan. De toegang is gratis en iedereen welkom.

Beter Buren

Doel is om samen met het publiek te komen tot een verbreding van de bereikbaarheid en openheid. Vooraf houdt Jeanine de Koster van ‘Beter Buren’ voor deelnemers de lezing “Over de streep” en vraagt zij zich af waar de overeenkomsten tussen de in de wijk werkende organisaties liggen. Na de paneldiscussie kan iedereen aan tafel met een panellid naar keuze om verbinding te leggen en afspraken te maken: boter bij de vis. In het panel zijn vertegenwoordigd Amstelveen Sport, SAKB, Participe-Kastanjelaan, Buurtkamer KKP, Paaskerk en de nieuwe stichting KKP. Aanmelden: M.van.der.laan@participe.nu

De Netwerkbijeenkomst  wordt georganiseerd door: Iris Meertens (Amstelveen Sport), Johanna Dekker (SAKB), Ben Westendorp (Communicatieplatform KKP), Lena de Man (Wijkplatform KKP), Elena Nabatova (Participe Amstelland) en Caron Honold.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.