Irene Laros staat met extra voorstelling van Mis Poes op zondag 2 juni (14.30 uur) ín het Amstelveens Poppentheater. Aansprekende poppen en subtiele humor.

Met die combinatie weet theatermaakster Irene Laros elke keer weer zowel jong (vanaf 3 jaar) tot oud te boeien. Lapjeskat Mies heeft in de voorstelling de mooiste lapjes van de straat. Maar op een ochtend wordt ze wakker en zijn al haar mooie lapjes verdwenen. Waar zijn zij gebleven? Mies gaat op zoek bij alle huizen in de straat. In popup-boeken komt ze allerlei huizen en dieren tegen. Maar zal ze ook haar lapjes terugvinden?

Pop-ups

Alle huizen van de dierenbewoners zijn prachtige grote pop-ups, die het publiek keer op keer verrassen en nieuwsgierig maken naar wat er nog meer gaat komen. Laros & De Jong is meesterlijk in het bedenken van (woord)grapjes, waardoor de voorstelling heel leuk is voor jong tot oud. De interieurs zijn ook na de voorstelling zeer de moeite waard om nog even van dichtbij te bekijken. De dieren zijn meesterlijk en hebben zo hun eigen gewoontes.

Toegangsprijs € 9,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl,  of via www.amstelveenspoppentheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.