Met live muziek is er een zogenaamd Boekstart babycafé op Boekstart Babycafé woensdag 5 juni.in Bibliotheek Westwijk (Westwijkplein). Van 09:30 tot 10:30 uur kan men er voorlezen aan de allerkleinsten (0 tot 2 jaar) en om 10.00 uur begint het feest voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

De bedoeling is dat men samen met baby of peuter Boekstartboekjes ter hand neemt in het gezelschap van andere voorleesliefhebbers. ‘Het maandelijkse Boekstart Babycafé is de plek om samen boekjes te lezen, plaatjes aan te wijzen en verhaaltjes te vertellen. Deze keer een speciale uitvoering met muziek’, meldt de bieb.

Keuze

Men kan niet vroeg genoeg met voorlezen beginnen, zegt de bieb. Deelnemers kunnen kiezen uit een keur van boekjes. Het geeft volgens de bibliotheek niet als een kindje een dutje doet en er is ruimte om te voeden en te verschonen. Voor de ouders staan er koffie en koekjes klaar.

Tijdens deze speciale editie is er live muziek aanwezig. Omdat kinderen van nature een ontwikkeld begrip voor muziek hebben, is het een prachtige manier om kinderen te prikkelen en muziek als middel in te zetten voor hun brede ontwikkeling, vindt de bibliotheek. Aanmelden kan via de website www.debibliotheekamstelland.nl

De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.