Ook Schouwburg Amstelveen doet volgende week zaterdag mee aan het feest ‘24H Amstelveen’.  Het sluit volgende week zaterdag (25 mei) het theaterseizoen af met gratis rondleidingen om belangstellenden de gelegenheid een kijkje achter de schermen te geven. Om 19.30 en 20.15 uur gaan rondleidingen van start in het theater. Aansluitend vindt er om 20.00 en 20.45 uur een demonstratie van de trekkenwand plaats. Aanmelden kan via schouwburgamstelveen.nl/24hamstelveenOp 11 mei ging de verkoop voor het nieuwe theaterseizoen van start en zijn tot nu toe meer kaarten (30.000) verkocht dan vorig jaar. Vooral voor cabaret is de belangstelling groot. Er zijn extra voorstellingen geboekt door het theater van de koplopers in dat genre: Najib Amhali en Daniël Arends. Najib Amhali speelt een extra voorstelling van Waar was ik? op 26 september en Daniël Arends komt terug met Meer van hetzelfde (deel 1) op 9 januari.

 Hardlopers
Andere hardlopers in het cabaretgenre zijn Pieter Derks, Rundfunk, Yentl en de Boer en Dolf Jansen. Ook andere voorstellingen en concerten doen het goed. Wie bij het concert van Queen the Music, Giovanca honours Diana Ross of Ruth Jacott wil zijn moet er snel bij zijn, ook kaarten voor de nieuwe revue Showponies van Alex Klaasen gaan hard.

Anne Wil Blankers voert de toneeldivisie aan samen met de nieuwe klucht Herrie in de Keuken van Jon van Eerd. Jandino scoort goed met Judeska in een nieuwe komedie en rasartiesten Arjan Ederveen en Jack Wouterse schotelen in de komedie Zin een bonte stoet personages ten tonele. Tania Kross en Renée van Wegberg met List, Shaffy & Piaf kozen Amstelveen voor de première van hun theatershows.

De voorverkoop van Schouwburg Amstelveen loopt t/m 31 mei. Deze maand geldt nog een vroegboekkorting van 10% op veel voorstellingen. Bekijk het volledige programma op www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.