Meidenvoetbal is populairder dan ooit en daarom houdt woensdag 22 mei de Amstelveense vereniging Amstelveen Heemraad een zogenoemde ´Vriendinnendag´. Voor hen die profvoetbalster willen worden of voor meisjes die gewoon eens een balletje willen trappen. Er wordt samengewerkt met de voetbalschool The Perfect Chance. Hierdoor zijn er extra veel trainers aanwezig, zodat de dag niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam is.

De club wil kennelijk een vrouwenteam samenstellen. Het programma ziet er als volgt uit: Mini’s, MO9 en MO11 (geboortejaar 2009 of jonger) : 15:00 tot 16:30 uur; MO13, MO15 en MO17 (geboortejaar 2003 t/m 2008) : 17:00 tot 18:30 uur.

Op deze middag maken de jonge voetbalenthousiastelingen op een leuke manier kennis met de club. Deelname aan de Vriendinnendag is gratis en geheel vrijblijvend.

Alle meiden die willen meetrainen kunnen zich aanmelden op www.vriendinnendag.info. Daar is ook alle informatie over de trainingsdag te vinden. Wie op 22 mei niet kan of als het geboortejaar van een enthousiasteling er niet bij staat, kan contact opnemen via de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.