Op 23 mei (19.30 uur)  is er weer Poëziecafé bij Libris Venstra aan het Stadsplein. Beginnende en gevorderde talenten in de dichtkunst worden deze keer uitgedaagd met het thema ‘Groen als gras’.

Het Poëziecafé is een plek waar poëzieliefhebbers maandelijks samenkomen om van de poëzie van anderen te genieten of om zelf iets voor te dragen. Ervaring speelt hierbij geen rol en zeker niet tijdens deze editie waarbij het thema ‘Groen als gras’ centraal staat. Het Poëziecafé daagt iedereen uit onbevangen en onbesuisd met woorden te goochelen totdat er iets op papier staat waarvan hij of zij vindt dat het van het papier de wereld in gesproken mag worden.

Luisteren

Voort wie zichzelf nog een groentje voelt, is deze editie bij uitstek geschikt om gewoon eens uit te proberen wat andere liefhebbers een creatief werk vinden. Aanmelden als men iets wil voordragen via info@debilbiotheekamstelland.nl. Ook wie alleen komt luisteren, c,q, eerst even de kat uit de boom kijken, zijn welkom. De toegang is gratis. Voor meer informatie over het Poëziecafé: www.debibliotheekamstelland.nl.

 

 

 

1 REACTIE

  1. Ja Johan, wanneer mogen we weer eens een poëtische ontboezeming van jou verwachten. Het is de laatste tijd nogal lauw op dat front.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.