Woensdag (24 april) wordt om 19.30 uur de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Historisch Amstelveen (VHA) gehouden in het gebouw aan Orion 19A. Na afloop daarvan houdt om ongeveer 20.30 uur Edu Dumasy een lezing over de historie van de Indische gemeenschap in Amstelveen.

Edu Dumasy

Behalve het jaarverslag van de VHA over 2018 staan een bestuursverkiezing en gefaseerde verhoging van de contributie op de agenda. Met ingang van 2022 wordt de persoonlijke contributie dan € 25 en die voor een heel gezin € 30. Het jeugdlidmaatschap vervalt per j januari. Dat stelt het bestuur althans voor.

Bestuur

Daarvan blijft mevrouw A.M. Brouwer voorzitter, word voorgesteld. Zij is aftredend, maar wordt naar verwachting herkozen evenals de dames Van Munster en Bulk en de heer W.J. Groeneweg in het bestuur. Dat wordt ook versterkt door P. Paris, als hij wordt gekozen. Die vervangt afgetreden bestuurslid Barlag.

Gewone mensen

Op 8 mei (20.00 uur) houdt Jantine Bloemhof voor de VHA een lezing over het leven van gewone mensen in de zestiende, zeventiende en achttiende eeuw. Zij werkt als docente en schreef voor lesmateriaal voor basisscholen, over onder meer wiskunde en geheimschrift.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.