Amstelveense sportverenigingen maken door recyclen kans op een aardoig bedrag.  De organisatie ‘Wecycle’ roept hen namelijk op afgedankte apparaten, armaturen en kapotte spaarlampen in te zamelen, naar het Afvalbrengstation in Legmeer (Grutterij)  te brengen en daarvan een foto of een filmpje te maken. Dat kan een sponsorcheque van duizend euro voor de vereniging opleveren.

Landelijk krijgen de 25 leukste, opvallendste of creatiefste inzendingen een Wecycle Sponsorcheque van 1.000 euro. Maar er zijn ook 100 troostprijzen te verdelen. Zo’n troostprijs bestaat uit een bloemenbon van 25 euro om iemand van de club te bedanken.

Grutterij

De actie wordt gehouden van 29 april tot en met 9 juni 2019. ‘Lever dus zoveel mogelijk spullen in bij het Afvalbrengstation aan Grutterij 26 op bedrijventerrein Legmeer’, zegt de organisatie. Men kan daar terecht van maandag tot en met zaterdag tussen 8:30 en 16:00 uur. De foto of het filmpje van het inlevermoment kan samen met een beschrijving van de inzamelactie worden ingestuurd naar wecycle.nl/inleveren‘.

Voorwaarden en een gratis communicatiekit voor deze actie zijn beschikbaar op de website van Wecycle, www.wecycle.nl/inleveren. In de week 25 (die begint op van 17 juni) worden de landelijke winnaars bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.