Voor senioren in Bovenkerk en omgeving (ouder dan 50 jaar) is er vrijdag 17 mei (17.30 uur) in het Noorddamcentrum een diner. Er wordt een driegangenmenu geserveerd voor € 10. Kokkin Chris de Raaff stelt het samen. “Een uitstekende manier om heerlijk te eten en gezellig te praten met mensen uit uw buurt”, zegt het Bewonersplatform Bovenkerk. Er kunnen maximaal tachtig mensen aan tafel, dus verplicht is dat men zich (vóór 10 mei) opgeeft. Dat kan via: bpbovenkerk@gmail.com.

Het diner begint om 18.00 uur en eindigt om ongeveer 20.00 uur. Behalve het menu krijg met ook een drankje naar keuze en koffie of thee ter afsluiting. Wie iets meer wil drinken, moet dat doen op eigen kosten. Betalen doet men  na afloop ter plekke, contant of pinnen.

Opgeven

In de e-mail ter aanmelding moeten staan: naam, adres, telefoonnummer en – indien van toepassing – ook de namen van de persoon of personen die meekomen. Vragen kan men malen naar bpbovenkerk@gmail.com of bellen naar 06-24876090.

Wie niet tot de doelgroep behoort, kan iemand die daar wel in valt op de hoogte stellen van het diner, zeggen de organisatoren. Ouderen voor wie aanmelden per e-mail een probleem is, kunnen ook een briefje met hun gegevens in de brievenbus van het Noorddamcentrum (Noorddammerweg 1) doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.