In ontmoetingscentrum De Bolder aan Groenhof 140 komt adjudant-onderofficier-instructeur der technische dienst Henk Lode dinsdagavond 9 april (20.00 uur) vertellen over veteranen. Er zijn er volgens hem 11 duizend in Nederland.

Henk Lode

Zij hebben zich in missies elders ingezet voor de vrede of oorlog gevoerd. Veteranen worden namens de Nederlandse samenleving ingezet in oorlogs- of daarmee vergelijkbare conflictgebieden. Tijdens veteranendagen tonen samenleving en Nederlandse overheid hun erkenning en begrip.  De lezing van Lode sluit aan bij uiteenlopende thema’s, zoals oorlog, vrede, vrijheid, veiligheid, pesten, respect, nationale 4 & 5 mei dodenherdenking / bevrijdingsdag en 14 augustus Indië-herdenking. Organisator: Bond van Wapenbroeders Amstelland: https://www.bondvanwapenbroeders.nl/afdeling-amstelland.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.