Zoals al bekend volgt Madeleine Heijligers per 1 april Marcel Jansen op als directeur-bestuurder van Platform C. Jansen wordt met ingang van die datum de nieuwe directeur-bestuurder van Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Madeleine Heijligers

Heijligers per is al enkele jaren werkzaam voor Platform C en een van haar rechtsvoorgangers Stichting Muziek- & Dansschool Amstelveen. Zij kent de organisatie dan ook van binnenuit en zal deze kennis inzetten om naar haar zeggen Platform C als ‘bruisend en toekomstgericht centrum voor cultuur, creativiteit en communicatie in Amstelveen verder uit te bouwen’. Volgens haar vormt de ‘traditie van kwaliteit’ in muziek-, dans-, theater-, kunst- en taaleducatie aan het Stadsplein, in de wijken en de regio Amstelland hiervoor de basis.

Uitbouw

Volgens voorzitter Esmond Douma van de Raad van Toezicht vertrouwt dat orgaan er op dat de nieuwe directeur een belangrijke rol zal spelen bij de verdere uitbouw van Platform C. Voordat zij naar Platform kwam, was Heijligers werkzaam in managementfuncties binnen de professionele podiumkunsten. Zij heeft een achtergrond in muziekwetenschap en cultuureducatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.