Ondernemers in Amstelveen en omgeving met niet denken dat zij de klap van Brexit kunnen omzeilen. Over de gevolgen van die uittreding uit de Europese Unie op 29 maart, 23.00 uur Britse tijd, komt Leon Kanters, Partner bij KPMG Meijburg & Co praten bij de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA), op donderdag 14 maart (16.00 uur).Kanters spreekt bij KPMG Meijburg & Co aan de Laan van Langerhuize. Hij houdt een interactieve presentatie over de gevolgen van de Brexit.

Als er vóór het uittreden geen deal, dan ‘crasht’ het Verenigd Koninkrijk zonder deal uit de EU, met politieke en economische chaos in zowel het Verenigd Koninkrijk als de EU tot gevolg. Van die realiteit gaat Kanters uit. Hij bespreekt diverse scenario’s rond de vraag wat de gevolgen voor het Nederlandse (en Europese) bedrijfsleven van de Brexit zijn.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.