Rapper Diggy Dex komt vrijdag 1 november naar Poppodium P60. De afgelopen jaren trok hij het hele land door en trad hij onder meer op in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré.

De ‘chansonrapper’ uit Amersfoort vertelt verhalen op muziek. Zij winnen volgens P60 bij elke plaat aan zeggingskracht en diepte. ‘De basis is en blijft hiphop, maar is zelden de eindbestemming van de muzikale weg die Diggy Dex aflegt.’ Karavaan, heet zijn zesde album, waarvoor Franse popmuziek een belangrijke invloedbron was.

Karavaan is een verzameling reisliedjes, verhalen op muziek die de luisteraar meenemen naar een onbekende bestemming. Karavaan klinkt als een persoon die open staat voor de wereld en geniet van de simpele dingen in het leven.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.