Zeven bands doen mee aan de twee voorrondes op de zaterdagen 16 en 30 maart in N201 te Aalsmeer in de strijd om Popprijs Amstelland 2019. De finale ervan vindt plaats op zaterdag 4 mei in Poppodium P60.

Voor deze editie zijn dus zeven acts geselecteerd: Tobacco Flavoured Kisses, Charger, NOYS, SWITCHBOARD, Photo Morgana, KY. en Lief Dagboek.

Finalisten

Per voorronde wordt één finalist gekozen door de jury en één finalist door het publiek.  De Popprijs Amstelland wordt jaarlijks georganiseerd vanuit P60 en N201. De bandcompetitie biedt talentvolle bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans om hun talent te laten zien. De deelnemende bands maken hierbij kans op een prijzenpakket.

De Popprijs van Amstelland 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door: Studio peggy51, N201 Aalsmeer, Jack Daniels, Jeroen Otto Fotografie, Libris Venstra, Terpstra Muziek Drumland, Gooise-Gitaren.nl & Plectrum-online.nl, Stage Music Service en P60.

Meer informatie: https://www.p60.nl/popprijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.