Eindelijk is het zover. Op 14 maart opent Hudson’s Bay de deuren van het volledig verbouwde voormalige pand van V&D in het Stadshart. De openingsceremonie wordt om 10.00 uur uitgevoerd door burgemeester Bas Eenhoorn, wethouder Herbert Raat en storemanager Jeroen Joosten.

De opening van het nieuwe warenhuis wordt tot en met zondag 17 maart feestelijk gevierd met onder meer speciale openingsaanbiedingen en gepresenteerd door stylist Fred van Leer. Op het Buitenplein zal de band Brassta La Vista live spelen en op het moment van opening wordt er confetti de lucht ingeschoten met tweehonderd gouden tickets. De gelukkige winnaars vangen een giftvoucher, variërend in waarde van 10 tot 500 euro. Na het officiële openingsmoment wordt het publiek uitgenodigd het warenhuis te komen verkennen.

Member

Wie ‘member’ wordt tijdens het openingsweekend ontvangt op veel merken 10% korting. Daarnaast kunnen gasten genieten van een gratis kopje koffie en een donut.

Het nieuwe warenhuis heeft volgens het bedrijf een ‘urban look & feel’. De bestaande industriële architectuur van het pand is behouden gebleven, waardoor de aandacht nog meer uitgaat naar de uiteenlopende collecties. Een volledig nieuw lichtplan draagt bij aan de warme, moderne sfeer in het warenhuis.

Fashion

In het nieuwe warenhuis is veel ruimte gecreëerd voor fashionmerken zoals Y.A.S, Na-Kd, Selected, Calvin Klein Jeans, Superdry, en Tommy Hilfiger. Op de parterre is een uitgebreide cosmetica-afdeling met onder andere een MAC-counter en een uitgebreid cadeau-assortiment in de Gift Boutique. Verder heeft Hudson’s Bay Amstelveen een aangepaste home collectie, met merken zoals Vandyck, Iittala en Villeroy & Boch.

5 REACTIES

  1. Is het waar dat alleen de eerste twee verdiepingen worden geopend en gebruikt? Zo ja, wat gebeurt er dan met de rest van dat grote gebouw? En wanneer?

  2. Nee, die appartementen komen bovenop de parkeergarage. Ik heb het over het totaal verbouwde oude V&D gebouw. Ik had gehoord dat Hudson’s Bay daarvan alleen de eerste twee verdiepingen in gebruik zal nemen. Nogal een afgang.

  3. Sinds App je als Frank Bikker heeft ontmaskerd, volg je hem slijmend en likkend. Heel eng.

    App is daar duidelijk van gecharmeerd.

    • Hoezo gecharmeerd? KdG ontkent trouwens dat hij Frank Bikker is en dat moet ik wel geloven omdat ik mijn vermoeden niet kan bewijzen. Jij gebruikt nu weer even je eigen naam, maar straks vast weer één van je vele aliassen. Ik mag van JB hier niet onder mijn eigen naam schrijven maar gelukkig weet vrijwel iedereen wie ik ben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.