Wie een bedrijf in aanmerking wil laten komen voor de onderscheiding ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019-2020’ kan zo’n onderneming tot 1 juni aanmelden bij www.ovhj-amstelveen.nl.

Iemands favoriete ondernemer doet dan mee aan de verkiezing in diverse categorieën: ZZP, Startup, MKB tot 50 medewerkers en MKB van 50 medewerkers en meer. Op vrijdag 15 november, de Dag van de Ondernemer, worden de prijzen in die categorieën uitgereikt tijdens een feestelijke Grande Finale bij KPMG. Ook de Publieksprijswinnaar en de ‘overall’ Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019-2020 wordt dan bekend gemaakt.

Venstra
Boekhandel Libris Venstra werd de vorige ‘Ondernemer van het Jaar’ en winnaar in de categorie tot 50 werknemers. Sparkholder won in de categorie Startups en Centralpoint in de categorie grootbedrijf. KOK Advies was de absolute Publieksfavoriet. De verkiezing en het behalen van de titel heeft hen, naar eigen zeggen, naamsbekendheid, nieuwe klanten, aangescherpte doelen en focus én nieuwe energie gebracht.

Inzet

Met de verkiezing willen de initiatiefnemers – Gemeente en Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) – het lokale MKB de waardering geven die zij volgens de organisatoren verdienen. “Amstelveen heeft meer dan 10.000 ondernemers met een grote verscheidenheid. Ik heb al verschillende bedrijventours gedaan en veel mooie bedrijven bezocht. Daar heb ik de inzet, ondernemerskracht en betrokkenheid van onze ondernemers mogen ervaren”, zegt wethouder Foor Gordon van Economische Zaken.

Selectiecriteria
Elke onderneming die gevestigd is in Amstelveen maakt kans op de titel, maar moet om onderdeel van de verkiezing te worden wel door een eerste selectie komen. Hij kan dan sowieso meedingen naar de Publieksprijs.

Rabobank Amstel en Vecht, KPMG, AmstelveenZ en de Loogman Groep steunen de verkiezing. Ook Centralpoint, winnaar grootbedrijf van vorig jaar, besloot een substantiële bijdrage te leveren.

1 REACTIE

  1. Ik lees: “Wie een bedrijf in aanmerking wil laten komen voor de onderscheiding ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019-2020’ kan zo’n onderneming tot 1 juni aanmelden bij http://www.ovhj-amstelveen.nl.”.

    Wel jammer dat dit (nog?) niet blijkt te kunnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.