Alle culturele instellingen aan het Stadsplein besteden aandacht aan de Internationale Vrouwendag op vrijdag 8 maart. Het thema is dit jaar ‘Heldinnen’ en in de Bibliotheek kan men zich laten inspireren door foto’s en teksten van heldinnen die wereldwijde bekendheid vergaarden met hun uitspraken of daden.

Maar het kan ook zo zijn dat bezoeksters een grote heldin kennen die maar in een heel kleine kring bekend is. Om anderen te inspireren kan men deze dag een persoonlijke ode aan haar brengen en die opschrijven. Wie zelf denkt heldin te zijn kan een ode voordragen op het podium. En het verhaal krijgt op de vrouwendag ook een mooie plek in de Bibliotheek.

Internationale vrouwendag is er voor alle leeftijden. De hele dag van 10.00 uur tot 18.00 uur in de Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.