Bij de haltes Sportlaan en Zonnestein van lijn 51 haalt Vital, aannemer van werk aan de nieuwe Amstelveenlijn, de fietsenstallingen op 4 mei weg. Althans aan de kant van de straat van Messina (voor Zonnestein). Via borden wordt dat aangekondigd. 

Omdat van zondag 3 maart af lijn 51 niet meer rijdt, zijn dan ook alle haltes ten zuiden van de Oranjebaan buiten gebruik. Reizigers van lijn 5 kunnen dan gebruik maken van de tijdelijke halte Biesbosch.

Lijn 51

Per 3 maart gaat lijn 51 niet meer van / naar Amstelveen rijden maar van / naar station Sloterdijk / Isolatorweg, waar langere metrostellen voor komen. Om die te halteren, zullen vanaf 3 maart sporen en perrons op station Spaklerweg worden aangepast. Tijdens de werkzaamheden stopt daarom lijn 51 na 3 maart voorlopig niet bij Spaklerweg. In maart en april rijdt lijn 51 gedurende vier weekeinden helemaal niet. Reizigers kunnen dan omreizen via station Van der Madeweg (lijn 50) en dan lijn 53 of 54 richting Centraal Station. Van 22 april af stopt lijn 51 weer bij de Spaklerweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.