Theatermaker Ton Meijer (foto) brengt het prentenboek van het jaar ‘Een huis voor Harry’ tot leven in de Bibliotheek Aalsmeer op woensdag 27 februari. Een voorstelling vol muziek en interactie.

In het kader van de nationale voorleesdagen is Ton Meijer samen met de schrijver en illustrator van het boek, Leo Timmers, aan de slag gegaan. Harry is eigenlijk een binnen poes maar wanneer Vera hem vraagt om tikkertje te spelen laat hij zich overhalen naar buiten te gaan. En dan gebeurt er waar hij het aller bangst voor is. Hij raakt Vera kwijt en weet niet meer hoe hij de weg terug naar huis moet vinden.

Taal

Voorlezen draagt bij aan de taalontwikkeling van jonge kinderen. En hoe meer ouders en andere opvoeders de interactiviteit met kinderen opzoeken tijdens het voorlezen, hoe meer ze ervan op opsteken. Kinderen die jong zijn voorgelezen krijgen later ook meer plezier in zelf lezen.

Ton Meijer speelt zijn voorstellingen over de hele wereld. De voorstelling ‘Een huis voor Harry’ zit vol klassieke muziek en de kinderen uit het publiek worden een levend onderdeel van de voorstelling. Meer informatie over de voorstelling op de website van de Bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.