Je kunt met lezen blijkbaar niet vroeg genoeg beginnen en daarom is er woensdag 6 maart (09.30 uur) in de bibliotheek in Westwijk (Westwijkplein) een zogeheten ‘Boekstart babycafé’, waarin moeders samen met hun baby uit Boekstartboekjes voorlezen, in het gezelschap van andere voorleesliefhebbers.

Het maandelijkse Boekstart Babycafé is volgens de bieb de plek om samen boekjes te lezen, plaatjes aan te wijzen en verhaaltjes te vertellen. Deze keer is er een speciale uitvoering met live muziek.

Verschonen

“We hebben heel veel leuke boekjes om uit te kiezen, het geeft niet als je kindje een dutje doet en er is ruimte om te voeden en te verschonen”, meldt Bibliotheek Amstelland, waarvan die in Westwijk een filiaal is. “Voor de ouders staan er natuurlijk koffie en koekjes klaar.”

De sessie om 09.30 uur is toegespitst op de allerkleinsten, van 0-2 jaar, en om 10:00 uur (tot 10:30 uur) begint het feest voor kinderen van 2-4 jaar. Aanmelden kan via de website www.debibliotheekamstelland.nl. De toegang is gratis

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.