Zondag 10 maart, vanaf 13.30 uur, kunnen ouders en kinderen van 5 tot 10 jaar in het Amsterdamse Bos meedoen met activiteiten voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen. De andere data zijn zondag 14 april en zondag 26 mei.

Van 13.30 tot 14.30 uur gaat het om ‘Struinen met ouder en kind’. Ouders kunnen dan samen met hun kind op onderzoek uitgaan in het Bos. Om samen te ontdekken wat de natuur beiden te bieden heeft, om samen verder te groeien.

Opdrachten

Van 15.00 tot 16.00 uur is er ‘Struinen met ontwikkelingsgelijken’. Tijdens het struinen maakt men gebruik van al je zintuigen, is de redenberinbg er achter. Elke keer staat een thema centraal, waaraan een verhaal en opdrachten zijn gekoppeld. De start van de activiteiten is bij de grote parkeerplaats van de Geitenboerderij. Kosten € 15 per ouder/kind. Vooraf te betalen in De Boswinkel. De happening gaat door als er minimaal zes koppels zijn. Er kunnen maximaal acht koppels meedoen.  De leiding is in handen van ECHA-specialist Katja van Dalen van “NatuurlijkBegaafd”. Verplicht aanmelden: 020-5456100. www.amsterdamsebos.nl

De Boswinkel, Bosbaanweg 5, is open van dinsdag t/m zondag: 10.00 – 17.00 uur.

1 REACTIE

  1. Hoogbegaafde kinderen. Ik vrees dat het dan héél druk wordt.

    Driekwart van Amstelveen beschouwt zijn of haar kind als hoogbegaafd.
    Wat zal het parkeerterrein vol met SUV’s staan 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.