Op 25 mei, sinds enkele jaren beschouwd als de verjaardag van Amstelveen, viert de gemeente dat feestje met het evenement ‘24H Amstelveen’. Het gaat et om de stad dan te ‘beleven’, zegt de gemeente.

Verschillende cultuurinstellingen, sportorganisaties, horeca, (retail)bedrijven en andere organisaties openen hun deuren voor veelal bijzondere verrassingen. Het gaat om inwoners en degenen die voor het eerst een bezoek aan de stad brengen. Over wat er precies gaat gebeuren doet de gemeente overigens geen enkele mededeling. Of zij weet het zelf nog niet of zij wil het nog geheim houden. Maar weet wel dat de evenementen worden georganiseerd door verschillende partners en bedrijven en organisaties in de stad.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.