In de voorjaarsvakantie is er in zwembad De Meerkamp voor scholieren weer extra veel te doen. De leiding van dat zwembad gaat ervan dat kinderen van 18 tot en met 24 februari vrij van school zijn.

De voorjaarsvakantie staat in het teken van de liefde in zwembad De Meerkamp. ‘Kom dus hartverwarmend zwemmen met iedereen die je lief hebt’, roept de leiding de scholieren toe. Kijk op www.meerkamp.nl voor onze openingstijden.

Op woensdag en vrijdag zijn er van 13.00 tot 16.00 uur sport- en spelactiviteiten in het teken van “Liefde is …” Er is een hartenrace en een hartenspel. Elke dag kunnen scholieren die naar het zwembad komen op zoek gaan naar het verloren hart en een leuke prijs winnen. Op zaterdag 23 februari is er van 18.45 tot 20.45 uur een “Liefde is …” zwemdisco voor kinderen van 6 tot 13 jaar. De kosten zijn € 7,20 per persoon, één begeleider (ouder dan 18 jaar) mag gratis mee.

Verjaardagsfeest

Men kan ook een verjaardagsfeestje vieren tijdens de “Liefde is …” discozwemmen. Sportcafé De Meerkamp heeft een aantrekkelijk arrangement met eten, drinken en ijs in combinatie met de entree voor het discozwemmen. Meer informatie: www.sportcafedemeerkamp.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.