Door loting zijn Amstelveners gekozen die op 5 februari (19.30 uur) in P60 mogen meepraten over hoe Amstelveen beter bereikbaar kan worden. Dat heet een ‘stadsgesprek’ over de nieuwe Mobiliteitsvisie, die de gemeente voorbereidt.

Zij zegt van inwoners te willen horen hoe het moet met de bereikbaarheid ‘van, naar en in Amstelveen’ en de verkeersveiligheid. De voor het gesprek uitgenodigde inwoners kunnen ook komen vertellen welke knelpunten zij ervaren en welke oplossingen zij eventueel daarvoor aandragen.

Persoonlijk

Overigens komt het stadsgesprek op een tijdstip dat de plannen voor de A9 en de Amstelveenlijn al vast liggen. Voor het zogenoemde stadsgesprek zegt de gemeente een onafhankelijke gespreksleider te hebben ingehuurd. Door de loting ontstaat volgens haar een representatieve vertegenwoordiging van de inwoners. De deelnemers aan het gesprek werden overigens persoonlijk uitgenodigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.