Maroeska Metz, de smaakmaker uit ‘Heel Holland Bakt’ komt vrijdagmiddag 1 februari (14.30 uur) haar design-kookboek ‘Hoe dan?!’ presenteren bij boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein.

Zij werd bekend door haar meubelontwerpen, kroonluchters en juwelen en verrast met haar kookboek de liefhebbers van koken, bakken en lekker eten. Er staat 120 gerechten in, die allemaal zijn voorzien van een filmpje. Door met een smartphone de code onder de recepten te scannen, geeft Maroeska letterlijk een kijkje in haar keuken. De gerechten zijn door haar zelf gefotografeerd als modern stilleven.

Professioneel?

Voor Omroep Max was de verschijning van het kookboek ‘Hoe dan?!’ geen verrassing, maar wel voor sommige kijkers van ‘Heel Holland Bakt’.  Elke zondagavond maakt zij op televisie de meest bijzondere baksels maar wordt als ‘te professioneel’ gezien.  Maroeska is een hobbykok en vindt alle kritiek eerder een compliment.  Ze is inmiddels gemiddeld bijna twee keer zo oud als de andere kandidaten en staat al bijna 50 jaar in de keuken.

Maroeska Metz vertelt vrijdagmiddag 1 februari over de totstandkoming van haar kookboek en misschien over haar deelname aan ‘Heel Holland Bakt’.

Toegang: gratis. Aanmelden: via info@venstra.nl of 020-6419880, niet verplicht maar wel praktisch.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.