De voorstelling ‘De onderwaterwereld’ is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag  27 januari om 14.30 uur. Het is een interactief onderwatersprookje vol liefde en muziek, gespeeld door Solbris Kindertheater en voor iedereen die ouder is dan drie jaar.

Wat is dat voor een mooie stem die Bella toch steeds hoort? Ze steekt haar vissenhoofd boven water en ziet dat het Leo is, van de andere kant van de zee. Bella wil naar hem toe, maar weet niet hoe.  Want er zit een baai tussen haar en Leo. Gelukkig willen Kikker en Pelle Pelikaan haar wel een handje helpen.

Een ouderwets liefdesverhaal dus, waarin de liefde alles overwint.  Met twee geheimzinnige onderwaterwerelden vol zeedieren en live muziek.

Toegangsprijs € 9,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl,  of via www.amstelveenspoppentheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.