Zoals elke eerste donderdag van de maand wordt in de bibliotheek aan het Stadsplein donderdag 7 februari van 10:30 tot 12:00 weer een zogenoemde koffieochtend gehouden. Deze keer komt cliëntondersteuner bij de Katholieke Bond voor Ouderen Emmy de Looy levensverhalen met de bezoekers delen.

De koffieochtenden worden georganiseerd in samenwerking Participe Amstelland. Het gaat om een gesprek over activiteiten en voorzieningen in de buurt.

Zelfredzaam

De Looy ondersteunt zij ouderen zodat zij langer zelfredzaam kunnen blijven met een goede kwaliteit van leven. Daarbij zijn sociale netwerken steeds belangrijker. Zij gaat met de betrokkenen in gesprek over hoe men zin aan het leven kan geven. Emmy de Looy nodigt mensen uit daarover verhalen met elkaar te delen. Niet om oplossingen te geven, wel om van elkaar te horen welke waarde zingeving in iemands leven heeft.

Over tips voor een onderwerp of een gast (of wil men zelf komen vertellen?) kan men contact opnemen met Anton Furnée,  a.furnee@debibliotheekamstelland.nl 020-6414126. Toegang en koffie zijn gratis. Aanmelden hoeft niet.

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.