Binnenkort geeft Ben Meulenbeld, conservator bij het Amsterdamse Tropenmuseum, twee lezingen over hindoeïsme bij Platform C. Op zaterdag 19 januari (14.00 uur) staat ‘Hindoe godinnen: wild of mild, moeders of monsters’ op het programma en zaterdag 26 januari (14.00 uur) ‘Facetten van het hindoeïsme’. Elke lezing kost € 17 en wordt gegeven in het pand van de Volksuniversiteit aan het Stadsplein 99.

Een belangrijk kenmerk van het hindoeïsme is de veelzijdigheid in benaderingswijze van het goddelijke en de veelvormigheid in rituelen en verschijningsvormen. Ben Meulenbeld neemt zijn toehoorders, met zijn kennis en enthousiasme, mee in de wereld van het huidige India en zijn godsdiensten. Inschrijven is mogelijk via www.vu-amstelland.nl of bij de balie op de derde verdieping van Platform C aan het Stadsplein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.