Schouwburg Amstelveen opent het nieuwe jaar feestelijk met het romantische ballet The Sleeping Beauty van het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan en de musical Expeditie Eiland, een komische musical met een knipoog naar Expeditie Robinson met o.a. John Buijsman.

Sleeping Beauty  is op vrijdag 11 januari zien en wordt beschouwd als één van de hoogtepunten van het klassiek-romantische balletgenre. Componist Tsjaikovski en choreograaf Petipa waren in topvorm toen ze dit ballet creëerden. Deze uitvoering is romantisch en indrukwekkend, met prachtige kostuums, betoverende decors en duizelingwekkende dans.

Eiland

Expeditie Eiland is een musical met een knipoog naar reality shows en zaterdag 12 en zondag 13 januari te zien. Drie compleet verschillende gezinnen geven zich op voor het splinternieuwe tv-programma Expeditie eiland. Ze gunnen elkaar geen blik waardig en gaan vol voor de hoofdprijs: 1 miljoen euro, plus het eiland zelf. Maar in een chaos van beproevingen, opdrachten en een karig eilandleven bevinden de families zich in steeds vreemdere situaties. Als de proeven zo bizar worden dat niemand zijn leven nog zeker is, hebben de kandidaten elkaar ineens harder nodig dan ooit. Met o.a. Renée van Wegberg en John Buijsman.

Extra voorstellingen

Voor het seizoen 2019-2020 zijn de extra voorstellingen van de zingende zussen OG3NE en de populaire Patrick Laureij en Peter Pannekoek al in de verkoop gegaan.

OG3NE komt met de Sweet Harmony Tour op woensdag 23 oktober. Met ‘Later is alles bekend’ brengt cabaretier Peter Pannekoek donderdag 31 oktober een hilarische voorstelling van een komisch supertalent. Hij is bekend van ‘Dit Was Het Nieuws’ en ‘De Wereld Draait Door’.

Patrick Laureij is er woensdag 27 november met ‘Nederlands Hoop’. Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen: www.schouwburgamstelveen.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.