De prijs van een compleet zonnepanelensysteem via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis ligt gemiddeld 20% lager dan de huidige marktprijs. Dat is volgens de vereniging het resultaat van de veiling voor zonnepanelenleveranciers die op 21 november plaatsvond. Ruim 8.400 deelnemers uit Noord-Holland en Utrecht hebben zich tot nu toe ingeschreven. Inschrijven is nog steeds mogelijk.

Scherpe prijs

Leveranciers die hebben deelgenomen aan de veiling van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen boden een scherpe prijs. Een compleet zonnepanelensysteem is hierdoor via Vereniging Eigen Huis gemiddeld € 981 goedkoper dan elders wordt aangeboden (bron: Milieu Centraal). Leveranciers kunnen die prijs bieden, omdat ze in een keer veel klanten in dezelfde regio bedienen. Dit levert logistiek- en inkoopvoordeel op.

Winnaars

Zonnepanelenleveranciers SolarNRG, Ecorus en Tautus wonnen de veiling. Zij zijn gecontroleerd op hun ervaring, bedrijfsvoering en financiële stabiliteit, zegt Eigen Huis. Deelnemers van de Collectieve Inkoop ontvangen via vereniging een aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem van een van de drie leveranciers, inclusief materiaal, installatie, garanties en monitoring.

Inschrijven

De winnende leveranciers hebben ruimte om nog meer mensen een aanbod te doen. Daarom is de inschrijving voor deze actie in Noord-Holland en Utrecht nog geopend. Inschrijven kan vrijblijvend via eigenhuis.nl/zon. Na inschrijving hebben deelnemers tot en met 23 januari de tijd om te beslissen of ze het aanbod accepteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.