In wijksteunpunt Dignahof nam wethouder Rob Ellermeijer van Verkeer & Vervoer )VVD) donderdag  450 handtekeningen in ontvangst voor een betere busverbinding in de Westwijk.

Ook in oktober bezocht hij Dignahof al. De bewoners maken zich zorgen over het openbaar vervoer, vooral over het opheffen van buslijn 199 tussen Westwijk en het busstation. Dat zien zij als een groot gemis. De buslijn verbond de Dignahoeve rechtstreeks met onder andere Ziekenhuis Amstelland en het Gezondheidscentrum Duizendblad aan de Kamillelaan.

Zorgen

De wethouder zei in oktober goed te hebben geluisterd. “Ik deel de zorgen van de bewoners over het Openbaar Vervoer in de wijken in Amstelveen en in het bijzonder de bereikbaarheid van ouderencentra, gezondheidscentra zoals Duizendblad, Marne en het ziekenhuis. Daarom ben ik ook enorm verheugd met zoveel handtekeningen. Ik zal die mede gebruiken in het overleg met de Vervoerregio en Connexxion om aan te geven hoe urgent de wensen van de bewoners zijn.  De gesprekken zijn in de eindfase en de handtekeningen zijn daarbij een goede extra steun.”

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.