Wethouder Rob Ellermeijer reikte donderdag 13 december cheques uit aan twee goede doelen. Het ging om De Schakel en de Amstel River Singers (ARS). De wethouder deed dat namens het Meerlandenfonds, dat jaarlijks goede doelen en verenigingen in het zonnetje zet.

De Schakel is actief in de regio Amstelland en zet zich in voor mensen met een verstandelijke beperking. Het deed een beroep op het Meerlandenfonds voor een ‘Fiets- beweegweek’ in de zomer van 2019 door Noord-Brabant waarbij deelnemers gecoacht en begeleid worden in hun zelfstandigheid door vrijwilligers.

Barbershop

ARS, een vrouwen barbershopkoor met 48 leden, viert op 26 oktober 2019 haar 25-jarig jubileum in de schouwburg van Amstelveen. Het Meerlandenfonds ondersteunt de viering van dit jubileum omdat hierdoor een groot publiek in aanraking komt met cultuur.

Tijdens een feest in verenigingsgebouw De Parade van muziekvereniging Jeanne d’Arc in Noordwijkerhout deelden wethouders van dertien gemeenten uit de regio cheques uit met mooie geldbedragen aan vrijwilligers van verenigingen en goede doelen.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.