Op de dag na kerst, 27 december (19.30 uur) wordt in Venstra Café in boekhandel Venstra aan het Stadsplein weer een poëzieavond gehouden. Men kan daar uit eigen werk voordragen, een bijzondere manier om zich kwetsbaar op te stellen, zegt men bij de bibliotheek, in samenwerking waarmee de boekhandel het poëziecafé houdt.

‘Het Poëzie café biedt mensen die dit aandurven een podium en geeft nieuwsgierigen de kans om op een leuke manier kennis te maken met poëzie.’

Het gaat volgens de organisatoren vaak over het onder woorden brengen van de diepste gevoelens. ‘Het vergt een flinke dosis lef en motivatie om jezelf zo kwetsbaar op te stellen. Op 27 december is ‘kwetsbaarheid’ ook nog eens het centrale thema tijdens het maandelijkse poëzie café. De deelnemers staan hiermee voor een dubbele uitdaging.

Podium
Naast het beschikbare podium is het poëzie café bedoeld als avond waarop liefhebbers van poëzie elkaar ontmoeten en gedachtes uitwisselen over traditionele en moderne poëzie. Daarbij is het een plek voor iedereen die nieuwsgierig is en misschien pas voor het eerst kennismaakt met poëzie. Er is ruimte voor eigen voordracht. Aanmelden via info@debibliotheekamstelland. De toegang is gratis.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.