Ook op buitenplaats Wester-Amstel aan de Amsteldijk-Noord 55 wordt een kerstconcert gehouden. Woensdagmiddag 26 december (15.00 uur), tweede kerstdag dus, treedt daar het Kobra Ensemble op. Dat bestaat uit Ingrid Doude van Troostwijk, Karlijn Hamer,  Lonneke Kegels, Sterre Konijn, Nina Rompa en Saskia Voorbach.

Het is een vocaal ensemble van zes jonge dames, die elkaar leerden kennen in het Nationaal Kinderkoor en sindsdien hun passie voor zingen met elkaar delen. Hun stemmen vormen een expressief organische klank die kenmerkend is voor het ensemble en alom wordt geprezen.

Gevarieerd programma

Speciaal voor Wester-Amstel heeft het ensemble een gevarieerd kerstprogramma samengesteld met een mix van klassieke composities, volksmelodieën, Christmas Carols en popsongs. Werken van onder anderen Benjamin Britten, John Tavener, Michael Praetorius, Peter Cornelius en Astor Piazzolla.  Na afloop is er warme wijn verkrijgbaar.

Reserveren: muziek@wester-amstel.nl  of telefonisch op 020-4964938. Entree: € 12,00,  donateurs € 9,00, kinderen t/m 12 jaar gratis.
Koffie en thee gratis vóór aanvang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.