Vorige week zijn 34 vrijwilligers van KWF in Amstelveen gehuldigd. Er waren 40-, 25- en 12,5-jarige jubilarissen bij de organisatie. Voorzitter Annemieke Luursema van de plaatselijke afdeling dankte iedereen hartelijk voor jarenlange inzet als collectant voor KWF kankerbestrijding.

Wethouder Zorg en Welzijn Marijn van Ballegooijen deed dat ook. Samen met relatiemanager Anouk de Leeuw van KWF kankerbestrijding overhandigde hij de jubilarissen een onderscheiding

Verder gaf Renske Steenbergen van het Amsterdam UMC (AMC) een presentatie over het nut van onderzoek naar baarmoederhalskanker.

In de eerste week van september werd tijdens de collecteweek in Amstelveen ruim 37.000 euro opgehaald. Om het proces van collecteren nog verder te kunnen stroomlijnen is de afdeling Amstelveen nog op zoek naar wijkhoofden en collectanten. Gegadigden kunnen contact opnemen met het plaatselijk bestuur via info@kwf-amstelveen.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.